Rabat Nike Air Max 2016 Online Billig DK
#1 Eylül 21, 8:45 am
Rabat Nike Air Max 2016 Online Billig DK
Efter nogle temmelig livlige colorways for sin debut i slutningen af ​​2015, nike air max 2016 hvid nu køler lidt ned med rene neutrale colorways som den du ser her i dag. Blå Grå er den tiltalende nuance featured på tværs af alle-mesh øverste, med en subtilt heathered behandling og matchende gennemskinnelige ydersål. Holde dem fra at være totalt tonal, sort tilføjer nogle dejlig kontrast til de swooshes og Flywire.Lige nu er du ser nike air max 2016 billigt i digital form, men skoen faktisk får nogle virkelige pixels, samt, med denne kommende grafisk udgave. Den pixeleret Air Max 2016 er præsenteret i denne colorway blot for gradeschool mellemstore fødder, med en decideret feminin farvepalet i mørk lilla og lys pink. De er også fremhævet af en lilla-til-gul falmet Swoosh på hver tå.

nike air max 2016 købe online har været en af ​​de mere interessante rater af Swoosh flagskib synlig air-svingende model. Sure, har kombinationen af ​​en manipuleret mesh øvre, dynamisk flywire, og en 360-graders Air Max ydersål været standard for de seneste tre år, men her placeringen af ​​Swoosh og minimalistisk design tidskoder gøre dette silhuet en subtil og kompleks skal -have. I dag får vi et kig på en engleblid alle-hvid gengivelse, en, der er udstyret med 3M tip om den udsatte flywire support system og forfod Swoosh til perfekt sammenfaldende med en isnende ydersål.

Nike fortsætter med at konkretisere sin nyeste nike air max 2016 dame tilbud iteration af storied Air Max afstamning i denne seneste "Ocean Fog" colorway. Allerede en enkel silhuet, denne model holder tingene endnu mere lys og minimal med en all-over skyggen af ​​lys blå-grå, der pryder de øverste, tonale snørebånd, og vaffel ydersål, blander sig med fuld længde, gennemsigtige Max Air enhed. Dette er kun afbrudt af den fremtrædende sorte Swoosh strækker sig over tå boksen, samt i den sorte Flywire support system.Som Air Max aficionados komme tættere og tættere på den næste udgave af Nike flagskib Max Luftaffjedret løbesko, kan foregribelse fortsætte med at bygge så vi får en første idé om, hvad de vil se ud til fods. Ikke meget af en afvigelse fra 2015 model. nike air max 2016 herre release date er også udstyret med en fuld Engineered Mesh konstruktion med Dynamic Flywire støtte, men denne gang er det vælger en hurtig udseende tå Swoosh. Air Max 2016 dråber officielt godt før år faktisk ændrer sig, rammer Nike Running forhandlere den 19. November.
Tüm zamanlar GMT +3 olarak ayarlı. Zaman şu an 5:32 am.