bakom tigrarna av uppdelningen RONALDO tröja
#1 Ocak 13, 5:28 am
bakom tigrarna av uppdelningen RONALDO tröja
Europeisk fotboll vintertransferfönstret har öppnats, för närvarande bland annat Manchester United, Tottenham Hotspur denna topp Premier League lag noga titta på varje rörelse i Bordeaux mittfältaren Malcolm, det finns nyheter att Dallas Cowboys Tröjor Red Devils har förberett en Erbjudandet om 33 miljoner pund. Som en ung brasiliansk spelare bara 20 år gammal, hur Malcolm lockade den eftertraktade europeiska stoltheten? Nyligen genomförde den berömda brittiska fotbolls publikationen "442" korrespondent James-Issam på spelaren djupgående utgrävning.


I själva verket har Manchester United och Tottenham tittat på Malcolms uppmärksamhet under en lång tid, och någon professionell som har sett den unga mannen spelar inte någon intresse för Premier League. förbryllad. Den 21 februari i år kommer Malcolm att fira sin 21: e födelsedag, en brasiliansk tonåring som vuxit till att bli en av de hetaste framtida stjärnorna på fransk fotboll under de senaste Messi tröja 12 månaderna. I europeisk fotboll, har Ligue alltid varit att producera "diamanter i the rough" är känd, är bara i Premier League, han var född i Frankrike verksamma inom ett stort antal populära fotbollsspelare.

Denna säsong, den franska semifinalen Bordeaux, rankade bara nr 15 i ställningarna, som med början av säsongen utanför laget lätt kan rankas bland de 6 bästa som förväntas gå långt. Men även så, är data fortfarande skiner Malcolm: Den här unge mannen har baserats laget gjorde sju ligamål, förutom fyra assist lagkamrater, har två data bundits förra säsongen året runt. Det verkar nu som det finns en viss sannolikhet för att kunna Malcolm Ryssland VM med det brasilianska landslaget en möjlighet att delta i en kampanj, och på vintern transferperioden han också blivit den franska fotbollens hetaste, mest sannolikt landar Yankees människor.

Januari 2016 gick Malcolm med Bordeaux från Brasiliens korintier, och han öppnade också sitt eget äventyr i europeisk fotboll. Historiskt har Bordeaux alltid varit skicklig för att upptäcka ung brasiliansk talang. Det är kanske Malcolm som väljer att gå med i lagets grundorsak. I själva verket, innan han började Bordeaux är Malcolm i Brasilien fotboll redan inte nollor, för när han var 18 år gammal, hade Brasilien tröja han redan samlat mer än 70 spel i första laget erfarenhet Corinthians, när Brasilien Många människor i landet är mer påstådda, med extraordinär fotbolls talang kan den unge mannen bli känd förr eller senare i europeisk fotboll.Bordeaux-tränare vid den tiden, är de tidigare franska medborgarna, Bayern München San Antonio, laget spenderade 3,8 miljoner pounds Malcolm väckt i sydvästra Frankrike. Men under de första sex månaderna efter att gå i Bordeaux, Malcolm fick inte Sagnol återanvändning, hade han bara 12 framträdanden i franska ligan andra halvan av säsongen, och gjorde bara 1 mål. Naturligtvis upplever någon som står inför en helt ny miljö oundvikligen den ena eller den andra, speciellt för en ung man som Malcolm.

Malcolm Bordeaux verkligen bli lagets viktigaste spelare, är i 2016/17 säsongen i års tid, han spelar hela sin personliga kapacitet och dessutom den unge mannen har att göra alla tror att han fortfarande Men också för att uppnå en högre nivå, och absolut har potential att få ett fast fotfäste i Europas bästa lag. Den sista i den franska ligan förra säsongen, Bordeaux kom på sjätte, medan Malcolm är utan tvekan en av de mest enastående Dallas Cowboys Tröjor prestanda i teamet framför en spelare, gjorde han sammanlagt sju ligamål, fyra gånger så Lagkamrat skickat hjälper. Speciellt i andra halvan av ligan, Malcolm spelar mer och bättre, han engagemang för de franska fansna en efter en annan minnesvärd stund.

Det beror också på den utmärkta prestationen i 2016/17 säsongen, blev Malcolm en av de mest anmärkningsvärda fokusspelarna i den franska ligan den här säsongen och den här unga mannen med den första halvan av säsongen för att bevisa för världen att han har förändrats Fick mer kraftfullt. Idag har alla fans som berörs av den franska ligan kommit överens om att Malcolm har blivit en av de mest spännande och effektiva offensiva aktörerna i fransk fotboll. Med tanke på den nuvarande status av Europas topplag desperata jättar, samt en lång lista av spelare bakom tigrarna av uppdelningen, är jag rädd Bordeaux detta tempel, lämnar inga Malcolm har denna mäktiga Gud.
Vill du köpa en? Portugal tröja Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se . Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja.
Tüm zamanlar GMT +3 olarak ayarlı. Zaman şu an 2:17 am.