MEDYA ÇETESİ NE YAPMAK İSTİYOR???
Mayıs 27, 12:42 am
MEDYA ÇETESİ NE YAPMAK İSTİYOR???
iyilik yapanı bu millet karşılksız bırakmaz.
Yıllar, yıllar..!! evvelini hatırlıyorum da, içim burkuluyor.
Eskinin ağır kış şartlarında, fakir fukara garip gureba`nın nasıl yaşadığını sadece bilenler bilir..
Sosyetenin, Evlerinde, şöminelerin karşısında acaba az ilerisinde varoşlarda oturan damı akan, yırtık naylon örtüsü ile evine su girmemesi için mücadele veren, küçüçük odasında, 3-4-5 çocuğuyla eski,kilim.battaniyeye sarılıp, odanın ortasında bir teneke içinde sokaktan topladıkları tahta parçalarıyla büzüşerek ısınmaya çalışanları bilir misiniz siz???
Siz..!! sözde sosyal demokrat bozuntuları..!! Lafla peynir gemisi yürümez..!! Hasedlik sizin ruhunuza işlemiş..!! Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş..!! Sizler hem iyilik yapmaktan aciz, hemde iyilik yapanlara nönkörlük eden hased insanlarsınız..!!
Bababa bbaaaba..!! akıllarınca milleti kışkırtıcılığa sürüklemek istiyorlar..!!
Bizim paralarımızla..!!oy toplamak amacıyla millete 6 milyon ton kömür dağıttılar. Hazineden şu kadar para harcadılar...
Eyyy..!! Ahmak..!! Sosyal devlet nedir??
Sosyal devlet nasıl olmalıdır??
Yıllarca..!! Evlerinizde devletin kok kömürünü yaktınız. bedava sayılır fiyata haliniz vaktiniz o zaman kömür almaya muktedir değilmiydi??
Şimdi Gariban,işsiz çocuklarını geçindirmek için binbir çileye katlanan ana babaların perişanlığından senin ne kadar haberin var??
ALLAH`tan sen kork..!! Münafıklığın daniskasını yapıyorsun..!! Lakin..!! sen bunun asla farkında değilsin..!!
Ey..!! Uğur DÜNDAR ve Ekibi..!! Yıllardır. Bu ülkede birşeyler yapmaya milleti Duygu sömürüleriyle galeyana getiriyorsun.!! Senin bir doğrun varsa yaptığın münafıklıklar 1000 tane yanlışı doğuruyor.
Sen ve adamların o kadar güzel bir kompozisyon hazırlıyorsunuz ki..!! Bu milletin sana inanmaması için hiçbir sebeb yok..!!!
Bu Hükumet Yapıyorsa..!! Devlet adına yapıyor..!! gerçek muhtaçlara, ihtiyaç sahiplerini buluyor, ayağına kadar hertürlü hizmetini yapıyor. Bunlara teşekkür edeceğine eleştiriyor, yardımları saptırıyor, oy amaçlı yapıyorlar diyorsunuzz..!!
Sizde biliyorsunuz ki..!! Bizim milletimiz yapılan iyiliği boş çevirmez..!!
Sizinde yaptığınız reklam dolu, iyiliklerinizi gördük ekranlardan..!!
O yaptığınız saray yavrularını bir aileye vereceğinize 10 aileyi, kalkındırabilirdiniz??
Yaptığınız saray yavrularını bir köyün arazisine kurup O köyde olan diğer gariban aileleri, özendireceğini, kıskandıracağını hiç düşünmediniz mi??? havai fişeklerle hergün reklamlarını yayınladığınız, saatlerce ekranlarda kendi reklamınızı yaparken iyi oluyor.
İş!!. Sağduyulu iktidar olan bu Hükumet'e gelince oy kaygısı oluyor...
Maalesef..!! Bizim bazı Ahmak, Aptal,Made in TÜRKEY Milletimizde sizin bu kurnazca hazırladığınız proğrama inanıyorlar...
Ben, burada gerçekleri yazıyorum. Uyanamayan bazı insanları uyandırmaya çalışıyorum. ve bunda da muvaffak olduğumu görüyorum. Birkaç vurdumduymaz,birkaç karşıt fanatik mutlaka olacaktır. Ben bunların bilincindeyim.
Hak bildiğim yolda, doğru gördüklerimi yazmaya devam edeceğim.
Onlar..!! Ekranlarda, Milyarları cebe indirip, Milyonları yalanlarıyla etkileyebiliyorsa..!! Ben de, burada bu sitede azınlıkta olsa doğru bildiklerimi, hiçbir menfaat karşılığı olmaksızın, Üyelerimize yazacağım.
Yüce ALLAH`ın bana verdiği izine kadar..!!!
Saygı ve sevgilerimle...
ÇALIŞIYOR GÖRÜNME, GÖRÜNMEDEN ÇALIŞ...
İbrahim Kadeş
İbrahim Kadeş
Tüm zamanlar GMT +3 olarak ayarlı. Zaman şu an 7:02 am.